Naam  
E-mail  
Adres  
Stad  
Bericht  

Pro Vita Nieuws-blog

Meld u aan voor de Pro Vita nieuwsbrief:

Abortus nog toegankelijker door thuisabortus?!

 

 

Abortusactivisten wereldwijd werken aan een nieuw, verschrikkelijk plan.
Thuisabortus.
Ze hebben al onderling afgestemd om dit idee te lanceren in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk… en ongetwijfeld zullen andere landen snel volgen. Helaas hebben Duitsland en het Verenigd Koninkrijk hun voorstel al aanvaard, door het onderdeel te maken van een pakket coronavirus-gerelateerde maatregelen. Dat is hoe snel dingen kunnen gaan als slechte lobbyisten en slechte politici samenkomen…​

Het plan van de abortusactivisten is als volgt:
Vrouwen hebben moeite om veilig bij abortusklinieken te geraken, vanwege de situatie rond het coronavirus in verschillende landen. Daarom moeten we maatregelen nemen om vrouwen abortuspillen te laten voorschrijven door hun huisarts, ook al is dit slechts na enkel een telefoongesprek of videoconferentie ("telemedicine"). Vervolgens worden de pillen per post thuisbezorgd.

De vrouwen kunnen dan zelf thuis abortus plegen.
De consequenties zijn duidelijk. Abortus wordt zo toegankelijker dan ooit. Het aantal ongeboren kinderen dat wordt gedood, zal toenemen.. En reken maar dat de abortuslobby deze nieuwe manier om ongeboren kinderen om te brengen nooit meer zal opgeven! We kunnen dit niet laten gebeuren… Laten we aandringen bij regeringsleiders wereldwijd om de moed en de wijsheid te vinden om niet mee te gaan in deze opzet van de abortuslobby: Teken deze petitie aan de G20-leiders om hen te vragen niet mee te gaan in het vreselijke plan achter “thuisabortus”.
Het doel van de abortuslobbyisten is duidelijk om abortus nog toegankelijker te maken. De tientallen miljoenen ongeboren kinderen die ieder jaar geaborteerd worden, zijn blijkbaar niet genoeg voor hen. Bovendien waren abortusactivisten al veel langer van plan om de abortuspil via de huisarts beschikbaar te maken... Ze gebruiken deze coronavirus-crisis alleen als excuus om dit nu door te drukken, in de hoop dat het later beleid zal blijven.

Dit is een erg doorzichtig plan... en we moeten dit stoppen.
Het is schokkend dat een verschrikkelijke gezondheidscrisis als deze zo koelbloedig wordt gebruikt door abortuslobbyisten, om het door hen gewenste beleid door te drukken. Terwijl we wereldwijd proberen om levens te redden, willen zij levens beëindigen… onschuldige levens. Stemloze levens. We mogen hopen dat andere regeringen hier niet in mee zullen gaan… maar we kunnen daar niet zeker van zijn. Daarom moeten we het zekerstellen. G20-leiders voeren deze dagen regelmatig overleg over de maatregelen die zij nemen in verband met de coronacrisis. Laten we hen vertellen dat ze niet moeten toegeven aan de abortuslobby. Teken en deel deze petitie -- laten we het leven van alle mensen beschermen, geboren en ongeboren.

Dit is ons idee: als G20-landen meegaan met dit voorstel, zal het de hele wereld over gaan. Als zij het verwerpen, kan dit vreselijke plan een halt worden toegeroepen en kan verdere verspreiding worden tegengegaan. In de meeste landen is het illegaal voor huisartsen om abortuspillen voor te schrijven aan hun patiënten, zeker na enkel een telefoongesprek. Dat is waarom abortuslobbyisten hen nu “tijdelijk” toestemming willen geven om dit toch te doen... in de hoop dat dit straks voor altijd zal worden toegestaan. Want als het eenmaal is ingevoerd, waarom zou je het dan terugdraaien?
We kunnen niet toestaan dat dit vreselijke beleid wet zal worden, zelfs niet tijdelijk.
We hebben een morele plicht om te strijden voor een wereld waarin de levens van ongeboren kinderen veilig zijn.
TEKEN daarom nu deze petitie aan G20-leiders om dit vreselijke plan tegen te houden.