Naam  
E-mail  
Adres  
Stad  
Bericht  

Pro Vita Nieuws-blog

Meld u aan voor de Pro Vita nieuwsbrief:

Planned Parenthood dissecteert levend geboren baby's

 

Medewerkers van de firma “Advanced Bioscience Resources” (ABR), die onder eed getuigden in de Verenigde Staten, vertellen dat ze soms organen en weefsels uitgenomen ... hebben van geaborteerde kinderen die zij van Planned Parenthood ontvingen. Dit alles terwijl het hartje nog steeds klopte. Iedereen die de film ‘Unplanned’ gezien heeft, weet dat de hoofdactiviteit van Planned Parenthood bestaat in het uitvoeren van abortussen.

De nieuwe video die de Amerikaanse pro-life organisatie “Center for Medical Progress” (CMP) online verspreidt, toont de beëdigde verklaring van Perrin Larton die aankoopdirectrice is bij ABR. Dit bedrijf, gevestigd in San Francisco, is -volgens CMP- Amerika's oudste groothandel in menselijke organen van geaborteerde kinderen. Video's die vroeger door CMP-medewerkers met een verborgen camera werden gemaakt, veroorzaakten in 2015 al opschudding. Ze onthulden de illegale handel in organen en weefsels van geaborteerde kinderen die door Planned Parenthood aan laboratoria werden verkocht, wat in strijd is met de Amerikaanse wet. 

De video die op 30 juni verspeid werd, is niet met een verborgen camera gefilmd gezien het gaat om beëdigde verklaringen. Deze werden in 2019 afgelegd in de rechtbank van Californië in het kader van een rechtszaak die door Planned Parenthood tegen CMR werd aangespannen. Tijdens deze rechtszaak erkende Perrin Larton …. dat het soms gebeurde dat zij in de klinieken van Planned Parenthood "intacte foetussen” ontvingen. Wanneer gevraagd werd naar de procedure die ABR in dat geval volgt, antwoordde mevrouw Larton dat ABR dan "doorgaat met de dissectie om de door de onderzoekers gevraagde weefsels te verkrijgen." Vervolgens werd mevrouw Larton gevraagd of deze “intacte foetussen” een kloppend hart hadden. Mevrouw Larton, de aankoopverantwoordelijke van ABR, antwoordde dat "het ervan afhangt", en dat ze zelfs "harten ziet die niet meer in een P.O.C. zitten en die autonoom kloppen" nadat ze uit de foetussen zijn verwijderd. 

Een P.O.C. is een “Product Of Conception”, of in het Nederlands: een “Product van de Conceptie”, wat een term is die Planned Parenthood en haar partners gebruiken. Met die term willen ze het kind zoveel mogelijk ontmenselijken in de prenatale fase, want voor hen is een ongeboren kind blijkbaar geen mens. Laten we hopen dat mevrouw Larton ooit de implicaties begrijpt van haar daden, waarbij ze “losstaande harten onafhankelijk zag kloppen”. Dan zou ze beseffen dat ze eigenlijk levende foetussen (lees: ongeboren mensen) vivisecteerde en doodde.

(Bron: Sam Dorman, Fox News, 1 juli 2020)